[[[["field57","equal_to","V\u00e4nligen h\u00e5ll mig informerad om nya produkter och tj\u00e4nster som jag kan dra nytta av."]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1

Verisure alarmsystem från Securitas Direct

Trippelskydd för ditt hem eller ditt företag

Iberia Försäkringsmäklare erbjuder nu sina kunder 50% rabatt på larmsystemen från Securitas Direct.
Du kommer också att få en Sentinel. Denna nyutvecklade enhet övervakar parametrarna för temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet och skickar automatiskt ett nödsamtal till kontrollcentralen vid en kritisk situation.
Du kan också utnyttja möjligheten att få köprådgivning på ditt språk (tyska, spanska, engelska och svenska).

Securitas Direct garanterar inte bara de mest innovativa produkterna i säkerhetsbranschen. Eftersom du också får all-round skydd med ett fast pris.På detta sätt kan vi erbjuda dig bästa möjliga skydd utan dolda kostnader.
All-round skyddet inkluderar en underhållstjänst av utbildade tekniker, skydd mot sabotage om telefon- och kraftledningarna är skadade, 24-timmars nöd- och servicekontrollcenter, samt samarbete med polisen, brandkåren och räddningstjänster. Använd den här tjänsten redan idag och begär en gratis tid för din personliga säkerhetsplan utan skyldighet.
Ta reda på hur Securitas Direct bäst kan skydda ditt hem!

Securitas Direct: Det mest rekommenderade larmsystemet för privata hushåll - med mer än 30 års erfarenhet inom säkerhetsområdet

Verisure alarmtjänster - en överblick

Svar inom 29 sekunder
Våra agenter i nöd- och servicecentralen reagerar på ett larmmeddelande inom 29 sekunder.

Varna polisen och säkerhetsvakterna
Så snart en nödsituation eller inbrott har verifierats av våra agenter, skickar vi omedelbart vår säkerhetspersonal och informerar polisen, brandkåren eller räddningstjänsten.
Perfekt skydd mot husockupanter.

Teknisk support 24/7
Vår tekniska support finns tillgänglig dygnet runt. Allt finns där, från att byta batteri eller byta ut produkten till att skicka en utbildad tekniker.

SOS-funktion för nödsituationer
Nattströmställaren gör att du omedelbart kan begära hjälp i nödsituationer och kontakta vårt larmmottagningscenter. Du är inte ensam!

Oavsett var, full kontroll hela tiden
Med Verisure-appen styr och övervakar du ditt larmsystem bekvämt från din smartphone / surfplatta - oavsett var du är i världen.

Livstidsgaranti och underhåll
Alla produkter i vårt säkerhetssystem har en livslång garanti och du drar nytta av perfekt underhåll (100% ingår) av våra utbildade tekniker.

Integritetspolicy
Det händer mycket i försäkringsbranschen just nu.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du håller med, men du kan inaktivera den om du vill. sekretessinställningar Ok